Гарячий вечір, охолонь!
Гарячий вечір, охолонь!
Почуй, що музика шепоче,
Це танець стиснутих долонь
І ніжних поглядів у очі.
Жени-но скепсис свій чимдуж,
Залиш на потім важкість слова,
Це танець дотиків і душ,
Які звело невипадково.
В цій музиці фінал безсонь,
Вона відверта і правдива…
Гарячий вечір, охолонь,
Не заважай сьогодні диву.
Ілюстрація - кадр з кліпу гурту "Coldplay" "Gravity"