Скажи, мій Боже...

Скажи, мій Боже...
Зірковий слід
комусь майбутнє пише,
Холодний двір
тривожать співом барди,
Скажи, мій Боже,
я тобі навіщо,
Якщо таких на світі
вже мільярди?
На що я обернуся
у фіналі?
Потішу чим
земну й небесну
сфери?
Який є сенс
від тихої печалі,
Якій уже
не вистача паперу?
А може у мені мета є
вища?
А може просто скоїв
необачне?
Скажи, мій Боже,
я тобі навіщо?
Так жити в цьому світі
легше значно.