МОВЧАТЬ

Музи мовчать як стріляють гармати
Вам не набридло щоденно вбивати?
Кров'ю вмиваючись з самого рання
Чути у рацію шепіт прощання?
Це я звертаюсь до наших солдатів
Навіть якщо не дають автоматів
Все забирайте що ладне до бою
І вирушайте стрункою ходою
Прямо під стіни Верховної Ради
Щоб затряслись на стільцях депутати
Бо і на них вже чекає розправа
Що не пов'язана з нормами права
Чи люструванням у баки сміттєві
Цим не зупиниш бандитські ідеї
Лиш прагадайте обидва Майдани
Кинувши гасло "Ходімо за нами"
Кілька осіб скориставшись моментом
Швидко обрали "свого" президентом
І розділивши з мандатами владу
Значно урізали людям зарплату
Слідом за нею підняли тарифи
Щоб в українців розвіялись міфи
Ніби покращає їм вже сьогодні
Ми ще посидимо з вами голодні
Поки за зброю візьмемося знову
Щоб Україну побачить здорову
Ось начувайтесь тоді олігархи
Ваші кондитерські і зоопарки
Будуть передані в руки народу
Вам же назавжди обмежать свободу
Чи взагалі проженуть із країни
Щоб запобігти подальшій Руїні
Правда нелегко це буде зробити
Як і надалі ми будемо жити
Кожен в своєму маленькому світі
Знову повернуться "Сєні" і "Віті"
Котрих на жаль зупинити не вдасться
Треба навчитися не сперечаться
А об'єднавшись самим панувати
Щоб не могли нам чогось нав'язати
Ані Росія, ані Європа
Тут вистачає свого "остолопа"
Щоб побороти сваволю якого
Буде замало Майдану нового
Тільки у вас є над ним перевага
Ви нашій неньці бажаєте блага