У гарячій Кастилії...
У гарячій Кастилії,
Шовк піднявши вітрил,
Ходять хмарні флотилії
І вітри носять пил.
Вік блукає стежинами,
Просять губи води,
І пахтять апельсинами
Акуратні сади.
Там, під впливами готики,
Велич пестить думки,
Та чекають на подвиги
Престарі вітряки.