ОБИРАЙ

Обрав свій шлях - іди вже до кінця
А як не хочеш нічого і браться
Дорога не бува без камінця
Якщо не спробуєш ніколи і не вдасться
 
І не потрібно потім нарікать
Що не зумів тому що заважали
У кожному є божа благодать
Щоб подолати смуток і печалі
 
Боротися, усупереч йти
Наперекір випробуванням долі
Щоб потім багатьом допомогти
Звільнитися від рабської неволі
 
Невігластва, підозри і страху
Байдужості у ставленні до інших
Бо в цьому суть життєвого шляху
Усіх людей і праведних, і грішних
31.10.2015