Забути небажані лиця...

Забути небажані лиця...
Забути небажані лиця,
В минулім лишити фантоми,
Радіти найменшим дрібницям,
І вірити дотикам втоми,
Думок припинити сваволю,
Повірити в небо відкрите,
Пустити тяжке все на волю,
І себе, нарешті, простити.