Обійми квітня. Хмари і дахи.

Обійми квітня. Хмари і дахи.
Обійми квітня. Хмари і дахи.
Трава до неба доторкнутись хоче.
З веселим криком скачуть дітлахи,
І час години на секунди точить,
А разом з ними жадібність мети,
Невідворотність термінів і дати,
І мріється нікуди не іти,
Хіба що з дітлахами пострибати.