А щастя що? Які його прикмети?

А щастя що? Які його прикмети?
А щастя що? Які його прикмети?
Які й нього очі і душа?
Які воно приховує секрети
Під відблиском небесного ковша?
Жадобою якою оповите
В мереживі нечастих сновидінь?
Яке воно і як його зустріти,
Твою не зачепивши дивом тінь?