Пісок і кров...

Пісок і кров...
Пісок і кров
останньою дорогою,
У безвість кличе
стоголосий дзвін,
Утішся, нумо, ворог
перемогою,
І подаруй-но публіці
уклін.
Та не тряси ти, іроде,
мулетою,
Я втомлений. Мене чекає
Рай,
Ти йшов сюди, убивця,
за монетою?
Чого тягнути?
Гроші відробляй!
Нехай народ цілунками
закидає,
А мій по світу добігає
путь.
Радійте всі,
знетямлені коридою,
І хай вас всіх
до пекла заберуть…