Сіріє небо. Хоче бути дощ...
Сіріє небо. Хоче бути дощ
(хай не сьогодні, неодмінно згодом),
Топтати бруд підошвами калош,
І парасолю штрикати в негоду.
Схвильовані теплом цвітуть сади,
Але чомусь занадто несміливо,
І я з садами теж чекаю зливи,
Бо скучив за прозорістю води.