Кінець доби...

Кінець доби...
Кінець доби. Вечірній вітер.
В горнятку нудиться глясе.
Уривки слів і порох літер
З дороги тихої несе.
Ховає лезо небокраю
Уламок сонячних пожеж,
І я нічого не чекаю,
І вже нікого, мабуть, теж.