Про любов ти говориш невчасно

Про любов ти говориш невчасно.
Вже роки оминули іі.
Так буває. Що ніч передчасно,
закриває розмову у дні.
 
Про живе і до болю важливе.
Про думки. І про ранню пору.
Там, де люди бувають щасливі.
І закохані в мрію ясну.
 
Каяття, що запізно приходить.
Не лікує старіючих ран.
І вже втіху свою не знаходить,
завойовник розлуки - обман.
 
І багато про що не спитає.
Явір- тінь, до росте у саду.
Ні. Природа того не кохає,
хто готовий накликать біду.