Ніхто не знає, що в цвіту садів

Ніхто не знає, що в цвіту садів.
Самотність чи хмільне весілля.
Цвіт вже опав, та встигнути зумів,
плодам подарувати породілля.
 
Коротка його змушена краса.
І лише раз на рік його цвітіння.
Природа подарує голоса,
весни короткочасного тремтіння.