Яка ця осінь

Стихає день і вечір вже стихає.
Малює осінь смуток за селом.
Про цвіт іі пори, хто ще не знає.
Й красиву ранню тугу за вікном.
 
Щаслива я. Небачено щаслива.
Говорять дні, даровані мені.
Яка ця осінь горда і красива.
В останньому, шаленому вогні.