Якщо прийдешнім бути неможливо

В полон спадала зранена душа.
Не підіймали - вже безсилі крила.
Любов приходить в серце неспроста.
Й вона буває гаряче- безсила.
 
Говорять ніжно пламені вуста.
Чекання є, доки жива надія.
Так створена у всесвіті краса.
Так надихають спомини і мріі.
 
Так створено у всесвіті усім,
бажання бути з тим, що серцю миле.
Бажання бути спомином твоім,
якщо прийдешнім бути неможливо.