Благословляю цю добу...

Благословляю цю добу...
Благословляю цю добу,
Усе, що в ній хороше буде,
І маску неба голубу,
І чисті музики етюди,
І час, який іще не збіг,
І хворобливу пісню серця,
І навіть той крутий поріг,
Що перетнути доведеться.