Бруківка. Вечір.

Бруківка. Вечір.
Бруківка. Вечір.
Схилена акація.
Вітрини ваблять
Блиском золотим.
Гуде меланхолійно
Ресторація,
І підпирає небо
Сивий дим.
Холодні вікна
Поглядами синіми
Пророчать ніч
І снів передчуття,
І я мов тінь
Просочуюсь між тінями,
Та осягаю сутність небуття.