Що тобі написати, скажи...
Що тобі написати, скажи,
Щоб хотілось мене пам’ятати?
Що поділись тривог міражі,
І не тішаться силою дати?
Що дізналася відстань, що я
Влади більше її не боюся?
Що душа неспокійна моя
Здатна стримати суму спокусу?
Що сховав на далекій межі
Нездійсненну в реальності мрію?
Що тобі написати, скажи?
Я зумію, повір, я зумію.