Жебраче, візьми ескудо...
Жебраче, візьми ескудо,
Та кидай ковтати дим,
За те, що я далі буду,
Молися усім святим.
Отим, що сидять на небі,
І дивляться мало вниз,
Молися, немов за себе,
Молися, бродячий лис.
А якщо пробачать хиби,
І скаже про це луна,
Я дам скільки схочеш хліба,
І доброго дам вина.