Весна

Весна
Радію сонцю мов мала дитина,
Що світить так приємно навесні.
Промінням зігрівається долина,
Пробуджує природу після снів.
 
Ласкавий вітер ніжно обіймає
Дерева, що поникли від снігів.
До сонця він їх радо піднімає,
Луна усюди музика птахів.
 
Та музика наповнює повітря
Чудовим ароматом теплоти.
І руки піднімаються до світла,
З подякою за промінь доброти.
 
04.04.2018