Кохання в дієсловах

Кохання в дієсловах
Якось ПОБАЧИТИСЬ,
Відразу ВРАЗИТИСЬ.
Почати ДІЯТИ,
Про тебе МРІЯТИ.
Тобі ПИСАТИ,
Тебе ЖАДАТИ.
Весь час ХОТІТИ,
Тобою ХВОРІТИ.
Так сильно КОХАТИ,
Від цього СТРАЖДАТИ.
На тебе ОБРАЗИТИСЬ,
Назавжди ПОЗБАВИТИСЬ.
А потім ШУКАТИ
І знов ПОВЕРТАТИ,
Взаємно ЛЮБИТИ
І в радощах ЖИТИ!