Коли утечу я із міста...

Коли утечу я із міста...
Коли утечу я із міста,
З полону бетонних глиб
Туди, де повітря чисте,
Немає хвилин і діб,
Туди, де річки прозорі,
Де сяє молочний путь,
Тоді посміхнуться зорі,
Та братом своїм назвуть.