Пошамань мені, шамане...

Пошамань мені, шамане...
В котрій завтра сонце встане?
Чи моїх торкнеться струн?
Пошамань мені, шамане,
Почаклуй мені, чаклун.
Буде ясно? Буде сиро?
Запитай-но у богів,
Хай у бубна репне шкіра,
Вийде дух із берегів,
Хай повіється з вітрами,
Стане тихим, наче мох.
Пошамань мені, шамане,
Дам бізона. Навіть двох.