Як ви там, люди із іншого світу?

Як ви там, люди із іншого світу?
Як ви там,
Люди із іншого світу?
Все у вас добре?
Робота й забави?
Хочете грошей,
Чекаєте літа,
Марите дотиком
Щастя і слави?
Прагнете всього,
Одразу й багато?
Не догодив вам
Небесний Отець?
Їдьте до нас,
Тут щодня справжнє свято –
Під фейерверки
Літає свинець.