Світ без меж

Ми - то світ без меж
світла та весни.
Дещо втратим,
щось заховаєм у сни.
 
Непотрібно слів.
Музика - живе.
Знов тобі відкриє
щось справді нове!
 
Та крига - несправжня,
у серці,
а розпач в душі твоїй -
поготів.
Не треба, не треба -
не сердся
на тіні вчорашніх тих
зайвих слів.
Чи варто, чи варто -
запитаєш -
так недоречно
зупинятись?
Можливо, повинно
так бути, знаєш, -
дозволь собі інколи
помилятись.
 
Двічі - не живеш.
Не чекає день.
Так, чи ні - написано
стільки пісень!
Про чудовий світ,
про той світ без меж...
Знов назустріч долі
уперто бредеш.
 
Та крига - несправжня,
у серці,
а розпач в душі твоїй -
поготів.
Не треба, не треба -
не сердся
на тіні вчорашніх тих
зайвих слів.
Чи варто, чи варто -
запитаєш -
так недоречно
зупинятись?
Можливо, повинно
так бути, знаєш, -
дозволь собі інколи
помилятись.
26.03.2018.