Щось більше

Аудиозапись

Лиши ці камені землі і летимо,
щось більше - у тобі й мені, коли спимо...
Є тіло, є душа, та мрія про життя
і вічного дитинства вічне Мамине шиття.
 
Більше у твоїй душі,
щось більше у твоїй душі
малює олівцем в руці
прекрасні ночі й дні оці!
 
У небі ми до Бога ближчі, ми - птахи,
що зламаними крильми свої спокутують гріхи...
І пісня та чарівна - про щасливі дні
Прекрасна, так, але - лише сторінка у вогні!
 
Більше у твоїй душі,
щось більше у твоїй душі
малює олівцем в руці
прекрасні ночі й дні оці!
08.11.2017