Лілеї

Аудиозапись

У тому сні, що забути мріють,
лише прокинувшись рано вранці,
водою марять і без тіні мліють,
приречені сонцем пустелі бранці,
вона чекала минулої ночі,
коли хотіла просто бути поруч -
тобі поглянути в очі,
щоби світ тремтів і благав про поміч...
 
Кохай її до нестями -
їй так потрібно знайти те саме,
що ти віднайшов для неї -
в своїй душі квітучі лілеї.
Кохай її до нестями -
їй так потрібно знайти те саме,
що ти віднайшов для неї -
в своїй душі...
 
Одне незмінно - ми були насправді,
своїх ілюзій спорожнілі храми,
раділи щиро і брехні, і правді,
що в душах наших залишили плями.
Кохання зараз і завжди блукає,
шукає вражень, запитань, чекання...
Без неї тебе немає,
бо це не просто звичайне звикання.
 
Кохай її до нестями -
їй так потрібно знайти те саме,
що ти віднайшов для неї -
в своїй душі квітучі лілеї.
Кохай її до нестями -
їй так потрібно знайти те саме,
що ти віднайшов для неї -
в своїй душі...
10.12.2017