У ніч на неділю...
У ніч на неділю
печаль буде в силі,
Коротке «навіщо»
спитається всоте,
І будуть думки невблаганні
немилі,
І схиляться янголи білі
в скорботі.
Замовкнуть надія
і віра у чудо,
І здасться порожнім
усе в цьому світі…
У ніч на неділю
врятуються люди,
І з чистого аркуша
стануть грішити.