Я загинув увечері вчора

Я загинув увечері вчора
Я загинув увечері вчора,
Під волання останніх новин,
І душа піднімалася вгору
Із відверто пекельних глибин.
У містах, під холодним неоном,
У ревінні танцюльок гучних,
Розуміння було моветоном,
Цінувалися гроші і гріх.
Підставляв хтось цілункові щічку,
Хтось втомився від давніх забав…
Я загинув. І снайпер насічку
На прикладі тихцем вирізав.