Про печалі не говори...

Про печалі не говори...
Про печалі не говори,
Міжсезоння таке коротке,
Скоро квітень впаде в двори,
І думки принесе солодкі.
І надії зростуть малі,
Буде небо яскраво-синім,
Стануть знову по цій землі
Босоногі ходити тіні.