Зробіть для душі перерву...

Зробіть для душі перерву...
Тіло - храм душі
 
Зробіть для душі перерву,
Утіх подолайте брак,
Я храм продаю, не стерво,
Яке роздають за так.
Не будьте такі інертні,
Скасуйте нудьги статут,
Сюди загляда безсмертні,
А музи – живуть отут.
Він – перший на всю Європу,
Єднає і мед, і жовч.
Зову я його Езопом…
А ти, підлий раб, помовч!