Поэмбук – поэтическая социальная сеть. Стихи современников и классиков
Показать уведомления
Книги
Стихи
Поэты
Дуэли
Альбом
Дневники
Рейтинги
Конкурсы
Лиги
Вход
Регистрация
Мои книги
Стихи
Поэты
Дуэли
Альбом
Дневники
Рейтинги
Конкурсы
Лиги
Поэмбук
Современники
Жиго Александр
Неси вода мої думки
Неси вода мої думки
Жиго Александр
Неси вода мої думки
туди, де їх чекає хтось,
Розмий забуті сторінки
усього, що колись збулось,
Усього, що було в душі,
примари снів, примари мрій,
Хіба що тінь мою лиши,
то співрозмовник давній мій.
Стихи этого автора
Про печалі не говори...
Про печалі не говори...
Які в синьйора інтереси?
Про печалі не говори...
Звезды
Авторизация
Регистрация
Email или логин
Пароль
Забыли пароль?
Войти
Email аккаунта для восстановления
Восстановить
Поиск по авторам
Все
Классики
Поиск по стихотворению
Название
Содержание
Все
Современники
Классики
Уведомления