Я мандрую за вірою...

Я мандрую за вірою...
Небо ковдрою сірою,
без звичайних вагань
Я мандрую за вірою
по пустелі бажань.
Хай усе буде прощене
і торкнеться зірок,
Хай цвіте камінь трощений
і холодний пісок,
все напишеться набіло,
згине пекло і гріх,
І злетять чисті янголи,
та врятують усіх.