Jім собі ж во но пырыд тывэ.
А смытана Мняв сама прыходэ
Странное явленіе – оркестр!
Вроде бы ж нычого тут такого фш.
Ну, шуметь, скрыпеть, зудеть. Хе-хе!
Да. Но чо ж усе вы в чорном?
Гэто шо, трагедія? Конэць?
Но ведь гондэ j маршы і весёлкы.
Но... ну, не! Ныек ны трэ светлеj.
А оно шоб ф сажы былі тёлкы.
А ты ж навыть зразу розбырэш,
Шо хотів сказаты во тоj тромбач.
Ілі шэ j басэдлі з две струне
Оддають посліднэ, аж до пота.
Душу нада маты, шоб в окне
Навыть дощык мелкыj розлічаты.
А то ровыр выставыв я вжэ!
Мол, ныхаj прові3ця хоть хата.
Тут мы от собрався по весне
Шося одгрыбті хоть од порога.
Да но встав, ек завшы, аж в обед.
І ты вспіjіш апярэдзіць Бога.
Хэ! Да мы жэ зарэ! Пыроденьсь!..
А хтось мне на ушко даж ны шэпчэ ж.
Про проделкы небушка но ж ексь
Я наjшов на яндыксы-погоды.
Да! лынывыj став ужэ ваш дед.
Покы ж пак шэ вылызыш с-пут ковдры,
Ну, дэ хто... якаяся наседк
Пудгрыбае до, хы, півня ножкы.
Вот і замочыв уфсі кальсоны.
Дело-то младое зь!
Быс трусов сав7 веть та вавёрка.
Но чогось в куфаjцы уф столовыj.
Так шо вот: бліны печом в жыдочкаф.
Сырчык-творожочок с мёдкам.
Дэ ж тебе малодка-волонтёрка.
Хаj ліпш плачэ во Коту орхеср.
Ах, дружбан-маэстро РохСтрохПовіч!
Всі мы вскоре будым росторопны.