Цей світ стояв...

Цей світ стояв...
Цей світ стояв
й стояти далі буде
На гранях ще непізнаних
століть,
Долаючи незгоди
і облуди,
І все, що в надрах пам'яті болить.
І зціляться колись, нарешті,
хворі,
Земля забуде горе
і плачі,
І хай мене не стане –
будуть зорі,
І пил зірковий в небі
уночі.