Мене спіймала ніч в тенета...
Мене спіймала ніч в тенета,
Зірковий збудувавши міст,
Летіла в космосі комета,
І задирала пишний хвіст.
Тихенько бомкали колонки
Та розливали ніжний джаз,
З душі зривалась оболонка,
Я забував про світ і час.
І настрій був таким природним,
Не дивувала дивина,
І пахло березнем холодним
З напіврозкритого вікна.