Я щаслива

Мені здається,що не дарма
Я на цьому світі проживаю,
Лічу зірки,світанки зустрічаю,
В гаях, полях
Я квіти оберемками збираю!
Все мрію, мрію, а часом ще
Й ті мрії я здійсняю!
І я щасливою себе вважаю--
Бо що я хочу -- те я маю:
Повагу і любов своїх дітей,
Веселі посмішки онуків,
Живих батьків
Можу ще тримати я за руки!
І їх порад я чую звуки!
Та й годі більшого бажати --
Були б мої щасливі діти
Та здорові батько й мати!
 
20.12.2017