Цей ліс сьогодні ясно-синій...
Цей ліс сьогодні ясно-синій,
У ньому сутінки живуть,
У ньому ходять світлі тіні,
Ховають денну каламуть.
І розквітають дивні квіти,
Сріблясту струшують росу,
І хочеш навіть трохи жити,
Щоб пити поглядом красу.
Авторизация