І, эта ш нада, сотавыj

І, эта ш нада, сотавыj
Вдруг раскалолі донічцы!..
 
Высока і пранзітельна
Вдруг Лебедь наша вскрікнула ж:
Да шо гэто о5 тут праісход!?.
Не далі бабу мылую
На сотовому вымыты!
Тагда, папань, пашол ты где-та от!
 
Ну, j добрынько. Казныся там.
А мы прычым во в рыжынькых?
Ведь ждуть ажно внучонк каторы год!
І мы должны подбрыківать
Уф Кізок, подывы оно.
Оно шоб всэ ладком ув самк ішло.
 
А мы вот кармы вымылы.
І нащо щэ шо в кылыj злых.
Ну, на, дамо от счас радно хаj звонь.
Но, шо ты! Как то ты не дал
Шэ са сваёга мобіля!
І зло улад ны 3снуло зном доньк.
 
Прошла ныділька тыхынько ж.
Но нет, шэ трэ шось вздыбыты.
І ціфровоj в магазе дастаём.
А тута хтось дебільненькіj
Падсмо3л фсе даж здымачкі
І опа, ажны треснул телефон!
 
І снова шо, звоныты папц!
Амэрыка ж а во зувсём.
І мы далжон шэ в сновы немцам в морд.
Даваj вставаj сеjчас жэ, татк!
Да всэ улажываj у Жабк.
Бо 2 і 9 гэто клад в Драконш.
 
Наш меч ещё жэ так васцёр,
Шё вота і а на, баксёр!
Стрелец всекда вперёд зе на гамно.
А не но тіха слушаем:
Сіді ж, дачунь, ув пунічцы!
Бо день такоj, шо і нармальн народ.
 
Расплата жа, однака за,
Казе фсекда да лампачкі ш.
Бо шо пасееш, тое не пажнёж.
 
...100яла тыхо яблынька.
Да вот пынька пудставылы.
І нет ужа пладов каторыj год