Я ТВІЙ

Аудиозапись

Серед безладу, гаміру та пересічних подій,
Я здаюся без бою в полон почуттів. Бо Я ТВІЙ.
 
Між зрадливих думок, хибних снів та дешевих повій,
Не згублю свого спокою. Гордо скажу, що Я ТВІЙ.
 
Віддаюся я силі шаленій твоїй руйнівній.
Повсякчас. Кожну мить. Стукіт серця відлунням: Я ТВІЙ.
 
Ти торкаєшся неба своїм чарівним рухом вій.
Як Сократ - я не знаю нічого, лиш те, що Я ТВІЙ.
 
Я вклоняюся вроді шаленій твоїй неземній.
Що тобі можу дати? Бери мою душу. Я ТВІЙ.
 
Мов спокуту святУ, я несу безліч мрій та надій.
Я ЛИШ ТВІЙ! Я ЛИШ ТВІЙ! Я ЛИШ ТВІЙ! НазавждИ. ТІЛЬКИ ТВІЙ.