Світанок розпалив мільйон багать

Світанок розпалив мільйон багать

Аудиозапись

Світанок розпалив мільйон багать,
Здіймає ранок сонячні вітрила.
Ти їдеш у маршрутці № 5,
Сховавши за спиною вільні крила.
 
Ранкова кава, перша сигарета,
Нудні обличчя, недотепні жарти.
Цей ранок, ця весна і ця планета
Лише для тебе. Ти одна їх варта.
 
Юрба навколо від краси сп’яніла:
Мажори, волоцюги, торгаші.
І кожен з них бажав би твого тіла.
А я б хотів торкнутися душі.
 
Хай сяє кожен день, мов діамант,
Дай Бог тобі щасливого випадку.
А я що зміг? Лише букет троянд.
Та ці слова. Залиш собі. На згадку.