Душі, ловіться!

Душі, ловіться!
Душі, ловіться!
Малі і великі,
Цивілізовані душі
і дикі,
Замкнені душі,
і душі відкриті,
Вільні
і долею сильно побиті,
Всі, що не вірують
в казку і чудо,
Я вас із небом
знайомити буду.