Згадай той вечір...

Згадай той вечір...
Друг без друга у нас получается все.
Только счастья не получается...
Эдуард Асадов
 
Згадай той вечір в зоряних вогнях :
Останній погляд, дотик, поцілунок...
Як гасло щастя просто на очах,
Прийнявши наших слів пекучий трунок.
 
А ранком все розтануло. як дим,
Лиш ехо слів тривожило щоночі.
Ти тінню йшов за всім життям моїм
І з поглядів чужих вдивлявся в очі.
 
Ми звикли жити у своїх світах
І завтра буде майже як учора.
Від смутку заховавшись у віршах,
Міняємось привітами в мажорах...
 
Згадай той вечір : тіні на стіні
У спалахах грози за щастям тужать...
Ми думали то б'ється дощ в вікні,
А то самотність стукала у душі.