Тисяча і одна ніч

Тисяча і одна ніч
І пересипле день у ніч
Пісок пустельний,
В східних мотивах віч-на-віч
В просторах спальні.
 
Сховаю погляд під вуаль
Із сяйва ночі...
Із танцю жестів прочитай,
Що кажуть очі.
 
Твоя сорочка на плечах
Обійме ніжно...
Яка я є в твоїх думках :
Свята чи грішна?
 
Сердець мелодія і стук
Розбудять тишу...
Ця ніч безумства наших рук
Одна із тисяч.
 
Дзвенять секунди кришталем,
Так лунко, часто...
Щоб не згоріти нам вогнем,
Дарую казку.
 
Дивися - падає зоря
В обійми саду...
Сьогодні буду я твоя
Шахерезада.