Твоя перемога...

Твоя перемога...
Твоя перемога –
то інший світ,
В якому ти жити хочеш,
Твоя перемога –
то кров і піт,
Безсонні і довгі ночі.
Це втома і сльози,
молитви, хрести,
Це відчай, що пельку стулив,
Твоя перемога –
це саме ти,
Вкарбований в пам’ять днів.