Прошу тебе, спали мої листи

Прошу тебе, спали мої листи
Прошу тебе, спали мої листи,
Я в них занадто щира і відверта,
Я в них могла воскреснути й померти
І серце тобі в жертву принести.
 
Я в них сміялась, плакала, жила,
В них запах мій ледь-ледь іще вловимий,
Вони ключем летіли журавлиним,
Щоб тихо впасти до твого крила.
 
Вони тобі несли мою любов -
Тонкий, зворушливий роман у віршах.
Твоя ж була новелою, не більше -
Дешева гра емоцій і розмов.
 
Я в них звучала музикою слів,
Ховала біль в байдужості трикрапки
І вкотре починала все спочатку
Поміж рядків іще щасливих днів.
 
Між нашими серцями як мости
В моїх листах були слова кохання...
Я в них була тоді занадто справжня...
Прошу тебе, спали мої листи.