Все що...

01.08.17.
Все хороше, що я мав,
Все віддав тобі.
 
Все, що маю - тільки: рани,
Біль і білий тлін.
 
Все, що так тримало на землі,
Кануло та зникло в небутті.
 
Все, що зараз є, -
таке: тонке, тендітне, дуже ніжне.