Минуле.. Теперішнє

19.07.17.
Минуле, як страшний сон.
Оповитий щасттям та біллю.
Майбутнє - сховане за високими горами.
А теперішнє...
Теперішнє, наче холодний лід та гаряче полум'я;
Темна пітьма та яскраве світло.
І нема в цьому світі тобі спокою, - людино!
Бо життя твоє - це суцільна тяжка праця, боротьба.
Для себе і інших, з тобою та з іншими.
І нічого не врятує тебе, навіть щасття,
Бо поки ти дихаєш, твоя душа і серце не знатимуть спокою, забуття на цій Землі.