Обрій пекла заграва...

Обрій пекла заграва...
Обрій пекла заграва,
Різала тіло ночі,
Тихо літала слава
І закривала очі.
Туга шукала слово,
Хтось заробляв копійку,
Сироти та удови
Ставили Богу двійку.
Віри було замало,
І забагато солі,
Обрій пекла заграва,
А обпікала долі.