Останній сніг. Останній лід.

Останній сніг. Останній лід.
Останній сніг. Останній лід.
Останній натяк на морози.
Весна збирається в політ,
Міняє дати і прогнози,
Думки міняє і світи,
Холодні дотики чекання,
І навіть погляд самоти,
Який за снігом тим розтане.